Primark shopping tips!


 


Vandaag ga ik jullie wat tips geven voor het winkelen in de Primark. Ik heb wat tips bedacht en gevonden op internet en ze leken me wel handig! Benieuwd? Lees verder!


Wanneer ga je?

Op sommige dagen is het heel druk en op andere dagen weer best rustig. Ik ben een keer zaterdag middag geweest en dan is het wel heel druk, dus als je gaat zou ik er vroeg heen gaan. Of op een doordeweekse dag. (bijvoorbeeld een studiedag.)

Kleren passen?

Bij de Primark mag je jammer genoeg maar 8 items per keer passen. En meestal is het ook nog eens heel druk bij de pashokjes. Daarom wil je natuurlijk niet 2/3 keer een uur in de rij gaan staan. Dus zou ik gewoon een basic hemdje aan trekken, waar je dus shirts/blousejes overheen kan passen als je gewoon in de winkel bent en de broeken/rokjes en jurkjes gewoon in de pashokjes te doen. Maar je kan natuurlijk ook een legging aandoen onder je broek. En daarover shorts en spijkerbroeken/rokjes passen.Wat wil je kopen?

Het is handig om voordat je naar de Primark gaat eerst even te bedenken wat je allemaal nodig hebt en hoeveel budget je hebt. Want omdat de prijzen niet hoog zijn, neem je toch snel wat meer mee dan wat je wou hebben. En ben je ineens best veel geld kwijt!

Kwaliteit.

Kijk goed naar de kwaliteit van de kleding. Ik had laatst een broek gekocht en de rits was al na een paar keer dragen kapot. Ook is het handig om even te kijken of er geen gaten in zitten.Met wie ga je?

Het is natuurlijk ook belangrijk met wie je gaat. In de primark moet je meestal lang wachten dus je bent er meestal ook wel een paar uur. Ik zou met iemand gaan, die een beetje geduldig is en tegen drukte kan! ;)

Ben jij wel eens in de Primark geweest?

xxAnnika


6 opmerkingen:

 1. Jaaa, de Primark is zo leuk haha :) Herkenbare tips.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeie tips! Die pashokjes zijn echt een hel & eigenlijk pas ik nooit iets ^^ Ik ga a.s. donderdag met vriendinnen, niet heel erg handig in de vakantie.. Maar ach! :D Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je me bent gaan volgen :) bij deze volg ik je terug! Ik ga zelf nooit naar de Primark, ja 1 keer in het jaar haha. Ik houd namelijk echt niet van de drukte en hij zit nou ook niet bepaald lekker vlakbij ofzo dusja
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog nooit naar de Primark in nederland geweest maar wel in London en in Belfast. Ze hebben heel veel leuke dingen

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!