Mini shoplog ~ 'fantasia, da, action'



























Heei meiden,

Eindelijk weer eens een post van mij! Pfoe, het was lang geleden. En ik heb er ook geen excuus voor. Dus sorrie! Vandaag heb ik een mini shoplog! Benieuwd? Lees verder! :)





 Als eerste ging ik naar de Fantasia, dit leuke sieraden winkeltje zit in Alkmaar, Veenendaal en Barneveld. Ze verkopen er allerlei sieraden die je normaal niet zo snel vind in andere sieraden winkeltjes. Bijvoorbeeld snorrenringen en oorbellen met spikes. Ik kocht deze leuke snorrenring voor 4,99.

Toen ging ik naar de DA. Ik had nog een tegoedbon van 10 euro. Ik heb een blauwe baked eyeshadow van da eigen merk gekocht. Wauw, ik was gelijk verliefd op de mooie blauwe kleur! De oogschaduw was 3,99. Verder heb ik nog een wimperkruller gekocht voor 2,95 en een wenkbrauw potloodje ook van da eigenmerk voor 1,99. 

Als laatst ging ik naar de action en kocht ik parfum voor 1,69. Wow, dat is echt goedkoop dus ik ben erg benieuwd! En ik kocht nog een zeepketting die je zelf kan maken. voor 0,98. Verder kocht ik nog een waterproof smartphone bag. Dit is een zakje die je om je smartphone kan doen en dus met je mobiel gaan zwemmen. Haha, het lijkt me heel eng maar ik ga het proberen! Deze was 1,60!

Dat waren mijn aankoopjes! Wat vinden jullie ervan?

xxAnnika








5 opmerkingen:

  1. wauw ik ben benieuwd of die smartfbag echt water dicht is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke dingen heb je gekocht, kan je misschien iets schrijven over die parfum?

    Liefs, Tessa
    www.beautylipss.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke shoplog! Fantasia ken ik niet, zou ik weleens heen willen! Ik ben ook benieuwd naar de parfum! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke blog! Ik ga zeker vaker kijken :).
    X Lieze

    www.OzoHip.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!