Gelukkig nieuwjaar! + verhaaltje 2012Het is al bijna zo ver, 2013 komt eraan! 2012 ging snel vind ik, het was een druk maar leuk jaar. Vooral december was een drukke maand. Eerst sinterklaas, dan verjaardag, dan uitvoeringen en nog veel meer. Voor juli was ik nog een brugger en nu zit ik gelukkig in 2 havo. Eind juni was het dan eindelijk zomervakantie en ik was er eigenlijk ook wel aan toe, we gingen zoals gewoonlijk in Frankrijk kamperen en het was gewoon heel leuk. En heerlijk weer! Toen de school weer begon zag ik er echt helemaal tegen op om weer elke dag in zo'n muf klaslokaal te zitten en ook moest ik natuurlijk wennen aan mijn nieuwe klas. Uiteindelijk vind ik de klas heel gezellig. 

Straks gaan we gezellig  naar mijn opa en oma op oliebollen te eten.  En vanavond gaan we bij ons nieuwjaar vieren! Ik heb eigenlijk wel zin in een nieuw jaar! Heb alleen geen goede voornemens bedacht, want ik weet toch al dat ik me daar nooit aan hou. Haha. Ik wens jullie allemaal een gelukkig 2013!

xxAnnika


5 opmerkingen:

 1. Happy new year en leuk verhaaltje!

  Liefs, Tessa
  www.beautylipss.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig nieuwjaar Annika! Ik houd me eigenlijk ook nooit aan m'n voornemens... maar ach, proberen kan geen kwaad. Veel plezier vanavond! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verhaaltje hihi! Ik ga me dit jaar wel eens aan mijn voornemens houden denk ik, gelukkig Nieuwjaar ook! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!