I love johnbeerens.com

John Beerens

Heei meiden!

Misschien hebben jullie het al gezien aan de zijkant van mijn blog, maar ik ben een I love JOHNBEERENS.com blogger! Dit houdt in dat ik op de hoogte ben van de allerlaatste nieuwtjes, krijg ik elk kwartaal een beautypakket opgestuurd, en nog veel meer! Superleuk natuurlijk! Vandaag ga ik jullie iets vertellen over deze leuke site en de actie's van johnbeerens.com!



De Johnbeerens.com beautywebshop is opgericht op 1 mei 2004  door John Beerens, een van Nederlands bekendste kappers. John beerens is onder meer bekend van de RTL 5 tv programma’s, John Beerens Salon Takeover en Holland’s Next Topmodel.

De beautywebshop bestaat uit meer dan 4.000 haar, huid, make-up en gezondheidsproducten van high end merken zoals CHI, Farouk Royal Treatment, Biosilk, Payot, Skeyndor, TIGI en nog veel meer topmerken. Wanneer u op zoek bent naar kwalitatieve haar, huid, make-up en gezondheidsproducten dan bent u bij Johnbeerens.com aan het juiste adres.




Deze mascara zorgt ervoor dat wimpers een oversized volume krijgen. De wimpers worden vol, stevig en extra gevuld. Dankzij de speciale vorm hecht de mascara beter aan de borstel, hierdoor hoeft u nooit meer met korte klodderige wimpers rondlopen. Dit product bevat plantaardige, natuurlijke en synthetische wassen die zorgen voor een cremige textuur. De omhullende bestanddelen die erin zitten zorgen ervoor dat de mascara niet vlekt, lang blijft zitten en de wimpers zacht en flexibel blijven.

Wil jij kans maken op 2 VIP-Kaarten voor de Beau Monde Awards 2012?! Wat moet je doen? Koop  een Pupa Vamp! Mascara, scan de QR-code die je er bij krijgt en vul je gegevens in.
Deze mascara is NU  €15,25!



Er is 40 % korting op alle schwarzkopf OSIS+ producten!

Bij johnbeerens.com kun je ook advies krijgen over huid of haarproblemen,

bijvoorbeeld als je last hebt van vet haar. een droge huid, en nog veel meer.
Klik HIER voor het advies.
Ik zou zeggen, neem eens een kijkje op johnbeerens.com!
xxAnnika




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!