Magic life box


Magic life box

Fashion, beauty, lifestyle en nog veel meer!Heei allemaal,

Ik ga vandaag een soort shout out doen, voor Demi. Ik heb een paar weken een soort interview met haar op mijn blog gehad. Maar gister kreeg ik een mailtje van haar, dat livelikedemi (haar oude blog) opeens is verwijderd door google. Ze is natuurlijk al haar bezoekers kwijt en ze weten geeneens waarom haar blog weg is. Dus daarom ga ik vandaag een shout out doen!

'Magic life box' is dus haar nieuwe blog. Dit is een lifestyle blog, maar gaat ook over fashion en beauty.
Bij het interview heb ik natuurlijk wat vragen gesteld en die zal ik hier onder weer neerzetten;


-Wanneer ben je gestart met bloggen?
Pff.. Mijn blog zoals die nu is bestaat nog niet zo heel lang, ik geloof sinds januari begin dit jaar. Maar ik heb al eerder een blog gehad op bloggen.be en een fotografie blog. Dus het bloggen in het algemeen ben ik nu 2 jaar mee bezig.

-Waar gaat je blog over?
Het eerste wat ik zou zeggen is beauty, maar dan beauty in mijn ogen. Dus ik denk dat je het beter kan omschrijven als lifestyle.

-Hoeveel tijd besteed je aan bloggen?
Ik probeer zoveel mogelijk in het weekend vooruit te werken en dan ben ik met foto's maken en artikelen schrijven toch al snel 3 uur kwijt en dan heb ik nog niet eens de hele week. En dan op woensdag plan ik de rest van de week in dan in 2 uur. En als ik ook nog een filmpje moet opnemen komt er nog zo een uur bij. dus zeg maar 6 uur per week toch wel. Het klinkt misschien als weinig maar ik heb ook geen tijd voor meer, wat ik wel heel jammer vind. 

-Wat is je favoriete make-up merk?
Dit is wel een moeilijke vraag om te beantwoorden als beauty lover moet ik toegeven. Ik bedoel, elk merk heeft wel iets. Maar als ik moet kiezen ga ik binnen de budget merken voor Catrice want het is kwalitatief beter dan essence en voor duurdere merken toch voor mac. 

-Geef ons jou beautytip! 
Je gezicht elke avond (en eigenlijk ook ochtend) goed reinigen is eigenlijk de key voor make-up. Op een mooie huid staat alle make-up al snel veel mooier!

wat is je grootste beauty blunder?
In de brugklas speelde ik in een toneelstukje op school en we moesten daarvoor make-up op, ik had samen met vriendinnen de meest lelijke rode lippenstift ooit op en hij zat ook nog eens niet alleen op m'n lippen. Oeps!

- waar haal je je inspiratie vandaan?
Overal. Alles wat ik zie denk ik ja dat is leuk. Ik kan zelfs inspiratie uit een boom halen bijvoorbeeld. :)

- maak je filmpjes, zo ja, alleen over beauty?
Ja! Ik heb er lang over getwijfeld maar ik ben blij dat ik het doe. En nee niet alleen over beauty. Ook over koken, of vlogs. Ook op youtube heet ik livelikedemi.

Ik zou zeggen, neem zeker een kijkje op haar nieuwe blog; http://magiclifebox.blogspot.nl/,
want ze verdient het!

xAnnika


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!