Beauty ~ Review: Essence lipstick Rockin' Red

Hoi allemaal,

Alweer een tijdje terug kreeg ik een lipstick van de sint. Ik hou erg van rode kleuren lipstick dus was erg blij toen ik het pakje open maakte. Ik was erg benieuwd naar de kwaliteit en de kleur van deze lipstick. Daarom dus deze review!

Het uiterlijk

Het uiterlijk of de verpakking -hoe je het ook kan noemen- vind ik niet erg interessant eigenlijk. Vrij eenvoudig en het bekende essence teken erop. Wel vind ik het leuk dat de huls dezelfde kleur heeft als de lipstick. 

Het product

De lipstick is goed 'smeerbaar' en is ook niet erg plakkerig. Wel voel je de glittertjes die erop zitten. Dat is wel jammer. Maar ik stoor me er niet erg aan. De glittertjes zijn goud en geven een mooi effect aan de lipstick. De lipstick heeft een mooie rode kleur die je overal op kan doen. Zelf zou ik hem wel op doen naar school, maar daar heeft iedereen een andere mening over. Het nadeel van deze lipstick is, dat hij niet lang blijft zitten. Misschien 2/3 uurtjes zonder iets te eten, maar nadat je iets gegeten hebt is de lipstick er weer af.


Het resultaat 

Ik vind het een erg mooie lipstick. Jammer dat hij niet lang blijft zitten, maar voor de prijs maakt dat eigenlijk niet zoveel uit. Deze lipstick is namelijk maar 1,99 euro! De kleur van de lipstick vind ik ook erg mooi en gepigmenteerd! Ik ben er tevreden over, maar zou hem niet opnieuw kopen als hij op is.

Wat vinden jullie van rode lipstick?

Liefs, Annika

8 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!