Honderdste artikel!

photo edited for free at www.pizap.com
Ik ga weer elke dag posten, ik wil toch weer elke dag met mijn blog bezig zijn en ik heb het toch wel een beetje gemist! ;)

Heei mensen!

Dit is mijn honderdste artikel! Super leuk!
In dit artikel ga ik jullie wat vertellen over ilikethisway!


Sinds een tijdje krijg ik steeds meer reactie's.
Eerst plaatste ik zelf nooit reactie's op andere blogs, en daarom kreeg ik ook haast geen pageviews. Nu is dat gelukkig wat meer geworden. Ongeveer 100 per dag. Nog niet zo veel, maar dat gaat vanzelf wel omhoog denk ik. :) Ik vind het echt heel leuk als ik zie dat er weer een reactie is bijgekomen! Het ligt er ook aan wat voor artikel ik maak, bijvoorbeeld een bij een (make-up) look en een review komen er meer reactie's dan bij een tag, of personal update! Maar ik waardeer jullie reactie's heel heel heel erg!Ik heb nu 25 volgers op gfc! Ik heb nog niet zo heel lang gfc, dus dat is heel leuk! Bij 50 volgers ga ik een winactie doen, waar je een leuk beautypakketje kan winnen. Deze winactie zal ik dan helemaal zelf organiseren! Ik denk dat het nog wel even duurt, want ik heb nog 25 volgers nodig, dus ik zeg, volg mij. ;)

Op 25 november bestaat ilikethisway alweer een half jaar! Ik weet nog goed dat ik mijn eerste artikel online zette. Met daarin maar een paar zinnen tekst en voor de rest een paar foto´s ;). Benieuwd? Klik Hier!

Ik wil graag nog lang doorgaan met bloggen! Ik vind het heel leuk om te doen en word altijd heel blij met de reactie's die ik krijg! Dankjulliewel voor het volgen en de reactie's enzo!

xxx Annika!2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!