Personal~Decemberstress


December komt er weer aan, een leuke maar ook erg stress volle tijd voor de meeste mensen.
Ik heb het heel erg druk in december en wil het even met jullie delen.
Sinterklaas
Yeaaah, het is bijna pakjesavond! Elk jaar vieren wij het nog. :)
Op 1 december gaan we het met de familie vieren, we gaan dan een dobbelspel spelen. Dan moet je 2 kadootjes kopen en door middel van dobbelen krijg je uiteindelijk een grappig/leuk kadootje!
Op 4 december ga ik het vieren met een aantal meiden uit de klas, we hebben lootjes getrokken dus dat wordt heel gezellig! En dan gaan we nog op 5 december pakjesavond vieren met het gezin, en kopen we dan  kadootjes voor elkaar. Ik ben zo benieuwd naar wat ik krijg! 

Verjaardag
Oeh, dan ben ik ook nog jarig op 10 december! December is echt een kadootjes maand, haha.
Op 9 december ga ik het vieren met familie enzo. En op 10 december ga ik het waarschijnlijk vieren
met vriendinnen. Ik moet nog wel even denken wat we gaan doen. Op 21 december ga ik het ook vieren met andere vriendinnen, die niet in mijn klas zitten. (Oeps, op 21 december vergaat de wereld toch?)

Candle light
Op 12 december is het candle light. Dit is een 'lichtjes avond' die elk jaar wordt gehouden in het dorp. Overal staan kaarsjes ook in de winkels, dus dat is een heel leuk gezicht. Maar ik heb niet veel tijd om 
alles te bekijken, want ik ga namelijk zingen. Ik zit op een soort van band/koor -idontknow-, nouja het is gewoon zo dat er een paar meiden zijn die zingen en een paar spelen een instrument. Dus daar ga ik dan zingen, ook solo. (spannend!)
Voorstellingen
Ik heb ook nog 2 dansvoorstellingen op 15 december. Ik doe urban streetdance/hiphop. En dan gaan we in het theater dansen. Ik heb er echt heel veel zin in! We hebben er lang voor gerepeteerd en nu kunnen we mensen onze dans laten zien! :)

Toetsen/huiswerk
Pfoe, wat willen die leraren ons toch aandoen. Ik heb best veel toetsen voor de kerstvakantie en daarnaast nog stapels huiswerk. ;s

Primark
Ohyeah, op 22 december ga ik naar de Primark. Dat is de eerste keer dat ik ga -i'mashamed-, want de Primark jammer genoeg best lang rijden. Maar ik ga veel dingen kopen, want ben al een tijdje m'n kleedgeld niet aan het uitgeven! 

Kerst
Dan is er nog kerst op 25 en 26 december, wat natuurlijk weer heel gezellig is! Lekker de openhaard aan en natuurlijk staat er een mooie kerstboom in de woonkamer. Op 25 december gaan we waarschijnlijk met de familie eten/gourmetten. En op 26 december gaan we meestal naar het openluchtmuseum!

Oud en Nieuw
Dan de laatste dag van het jaar, oudjaarsdag natuurlijk op 31 december. We gaan dan altijd 's middags naar mijn opa en oma en eten daar (zelfgemaakte) oliebollen. Dan steken we alvast wat vuurwerk af. En pfoe aan het einde van de middag zit je altijd helemaal vol van de oliebollen. :) Dan gaan we s'avonds bij ons thuis met de familie oud en nieuw vieren en vuurwerk afsteken. En dan heel laat slapen. 

Zoals je misschien wel ziet heb ik het echt heel druk en misschien voel je hem al aankomen, maar ik ga in de maand december niet elke dag bloggen. Want dat is echt te veel. I'm sorry! ♥

Hebben jullie het ook zo druk in december?

xxAnnika

5 opmerkingen:

 1. Ziet eruit dat jij een erg leuke maand krijgt! Ik hou van december, met de feestdagen en het gezellige weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou heel veel plezier en succes in december! Ik snap dat je niet zo veel kan bloggen! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw december-agenda ziet er superleuk, maar superdruk uit!
  Ik heb ook best wel veel dingen, maar december is ieder jaar busy.
  xxRoos.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jemig jij hebt bijna een continu rooster in december! Wel leuk al die dingen die je gaat doen! :D Heel veel plezier met alles ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt allemaal enorm leuk! Veel plezier bij alles, en dan vooral de primark.. ik ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!