Medex; handcreme review!


Hoi allemaal,

Vandaag ga ik een review doen over de hand & body creme van Medex. Medex is een 'webshop' en merk dat verzorgende producten verkoopt. Zo ook deze creme! Benieuwd naar wat ik ervan vind? Lees verder! ;)

Dit zegt Medex over de creme;

'MEDEX Hand & Body Cream is anders dan andere handcrèmes Medex Hand & Body Cream verzorgt niet alleen uw handen, maar beschermt ze ook. • Fantastische handcrème met heerlijke geur
 • Ruwe, schrale handen én nagels worden al na éénmaal aanbrengen snel weer mooi en zacht
 • Na slechts drie dagen is het resultaat al wonderbaarlijk
 • Trekt direct in de huid, voelt daardoor niet vet aan
 • Het beschermt “actieve handen” van mensen die bijv. veel met water werken, zoals huisvrouwen, laboranten en kappers
 • Beschermt uw handen tegen onaangename geuren van vis, uien etc.
 • Beschermt uw handen 8 uur lang en meer!


 • Deze beschermende crème is ideaal voor drukbezette vrouwen en mannen. Want Medex Hand & Body Cream trekt direct in de huid. Er ontstaat geen vettig gevoel van de handen en uw kleding blijft schoon. Voor diegenen die in laboratoria of in kapsalons werken, waar de handen de hele dag blootstaan aan verschillende stoffen, is Medex Hand & Body Cream een absolute aanrader!
  Medex Hand & Body Cream geeft 8 uur lang bescherming en zelfs méér, aangezien bestanddelen uit de crème helpen bij de aanmaak van lichaamseigen huidbeschermende ceramiden.
  Laten we de voordelen van Medex Hand & Body Cream in het dagelijkse, “normale” gebruik eens bekijken. Medex Hand & Body Cream beschermt de huid en helpt de huid te herstellen. Ruwe handen worden al na één keer aanbrengen merkbaar gladder. Na twee tot drie dagen bereikt u een opmerkelijk resultaat.
  Kortom: Met Medex Hand & Body Cream heeft u meer mogelijkheden, dan met gebruikelijke handcrèmes; u heeft dus letterlijk iets zeer bijzonders in handen! Is dat niet precies wat u wilt?!'

  De verpakking ziet er mooi en strak uit, vind ik. Wit, goud en zwart! Alles staat er duidelijk op en ziet er mooi uit!

  Toen ik de creme voor de eerste keer opdeed, dacht ik echt van 'Wauw dit ruikt lekker'. Het is een zoete, frisse en zachte geur. Ik kan niet precies zeggen waarnaar het ruikt, maar het ruikt wel heel lekker! Ik smeerde m'n handen ermee in en het viel me op dat deze creme na ongeveer 15 seconden al was 'ingewerkt'. Er blijft dus geen vettig laagje op je huid zitten, wat heel erg fijn is! De geur is er na ongeveer 6 uur wel af, maar dat komt ook omdat je natuurlijk je handen wast enzo!
  Ik raad deze creme heel erg aan, voor de mensen die een droge huid hebben, zachte handen willen hebben of gewoon een verzorgende hand creme willen hebben! Er staat op dat het ook een body creme is, maar ik gebruik hem denk ik gewoon voor mijn handen en misschien gezicht. Want er zit 50 ml in en  dat is niet zo heel veel.

  Ik ben dus erg tevreden over deze creme! Hij is te koop op; http://cosmetica.medex.eu/  xoxo Annika

  3 opmerkingen:

  Bedankt voor je reactie!