Tag~I love Blogging


 Heei meiden,

Vandaag doe ik de i love blogging tag! Deze las ik vaak op andere blogs en besloot hem over te nemen! Benieuwd? Lees verder!


1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ongeveer een jaar geleden kwam ik via hyves -ja ik weet het, hyves- op een aantal blogs, en vond het leuk en handig om te lezen. Een tijd daarna vroeg ik aan mijn zusje of ze samen met mij een blog wou starten, en dat leek haar wel wat. Dus wij hadden een nail art blog gemaakt waar we iedere dag een artikel op schreven! Maar al gauw begon het alleen maar over nagellak schrijven ons te vervelen, en mijn zusje was al een tijdje gestopt met bloggen op de nail art blog, want ze vond het niet meer leuk. Dus maakte ik deze blog aan. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb!

2. Hoe kom je aan de naam van je blog?
Tja, ik zat na te denken over een goede naam, en wilde zoiezo niet iets met beauty erin. Ik wilde namelijk over meer dingen dan alleen beauty schrijven. Ik kwam op ilikethatway/ilikethisway en vond dan ilikethisway toch iets leuker! :)

3. Hoeveel bezoekers heb je ongeveer?
Ik ben nog maar ongeveer 4 maanden aan het bloggen, dus ik krijg nog niet heel veel bezoekers. Maar ik ben erg blij met de bezoekers en reactie's die ik krijg! Ik heb ongeveer 2000 pageviews per maand, ik weet alleen de unieke bezoekers nog niet zo goed. (ik gebruik nog maar net statcounter.)
Tumblr_loe887ipdi1qjf7bwo1_500_large
4. Wie werken er allemaal mee aan je blog?
Eigenlijk ben ik er tot nu toe helemaal alleen mee bezig, maar ik heb een gastblogster gevonden, die over een tijdje elke week een artikel post! Zo heb ik wat meer tijd en is er wat meer afwisseling!

5. Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt door je blog?
Uhmm, tja... Er zijn zoveel leuke dingen aan bloggen! Ik heb nog niet zoveel meegemaakt door mijn blog maar ik vond de eerste reactie heel leuk en als ik iets mag reviewen! En niet te vergeten dat ik samen werk met johnbeerens.com en dat ik me een johnbeerens.com blogger mag noemen!

6. Hoeveel comments krijg je gemiddeld per artikel?
Dat is heel erg verschillend, het ligt er ook aan wat voor artikel het is. Bij reviews van producten zijn het ongeveer 6-10 reactie's en bij een personal update zijn het er iets minder, ongeveer 2-4 reactie's! Maar ik ben echt heel erg blij dat ik zoveel leuke reactie's krijg!

7. Werk je samen met bedrijven?
Ik werk nog niet echt samen met bedrijven, maar wel met webshops! Ik krijg steeds vaker de vraag voor een samenwerking, en dat is natuurlijk heel leuk!

8. Met wat voor camera maak jij foto’s bij je artikelen ?
Ik fotografeer met de Nikon coolpix l810. Dit is een 'brugcamera' die heel ver kan inzoomen en mooie scherpe foto's kan maken! Zeker een aanrader!

9. Waar haal jij je inspiratie voor nieuwe artikelen vandaan ?

Eigenlijk van heel veel dingen. Soms kijk ik op weheartit.com en zie ik een foto waarvan ik weer ideeën krijg voor een artikel! En natuurlijk lees ik vaak andere blogs en kom dan ook weer op een idee. Ook schrijf ik alle ideeën op in een boekje. Daarin kan ik dan even kijken als ik geen inspiratie meer heb!

10. Welke beautybloggers geven jou veel inspiratie?
Pfoe, dat zijn er heel veel. Maar ik kijk dagelijks op veracamilla.nl en van haar krijg ik altijd wel veel inspiratie. Er zijn er nog zoveel meer, maar dan ben ik nog wel even bezig! :)

11. Krijg je wel eens negatieve comments?

Nee, tot nu toe gelukkig nog niet! Wel krijg ik soms tips hoe het beter kan, maar dat is alleen maar fijn, toch?

12. Plaats je iedere dag een nieuwe post?

Ik probeer het wel. Maar het lukt niet altijd. Ik vind het wel leuk om elke dag een artikel te posten en nieuwe  reactie's te krijgen. Maar soms heb ik het gewoon te druk. :(

13. Wat voor soort layout heb je? Heb je hem zelf gemaakt.
Zoals je ziet heb ik een grijze header, deze heb ik gemaakt op polyvore.com. Ik vind hem wel mooi zo, rustig maar toch leuk! De achtergrond is roze en het lettertype ook. Dit vond ik wel passend. Ik wissel regelmatig van layout! 14. Hoelang doe je gemiddeld over een artikel?
Even denken... Met fotograferen ben ik ongeveer 20 minuten bezig. Dan ook nog het bewerken van de foto's,   daar ben ik ongeveer 15 minuten mee bezig. Daarna schrijf ik het artikel, waar ik gemiddeld 20 minuten over doe. Dus bij elkaar is dat 55 minuten, dat is dus ongeveer een uur!

15. Heb je in het echt contact gehad met andere bloggers?
Nee, dat nog niet. Het lijkt me wel heel leuk om andere bloggers te ontmoeten! :)

Dat was de tag! Neem hem zeker over als je wilt! 

xxAnnika

6 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!