Interview; livelikedemi

Hoi allemaal!

Vanaf vandaag ga ik elke maand een interview doen, met een andere blogger. Vandaag heb ik een interview met; Demi van livelikedemi! We mailden elkaar de antwoorden op de vragen en vandaag zetten we de interview allebei online! Demi heeft een super leuke blog waar ze regelmatig een artikel post over beauty, fashion en nog veeeeeel meer! We hebben besloten elkaar te interviewen Benieuwd? Lees snel verder!


Live Like Demi

-Wanneer ben je gestart met bloggen?
Pff.. Mijn blog zoals die nu is bestaat nog niet zo heel lang, ik geloof sinds januari begin dit jaar. Maar ik heb al eerder een blog gehad op bloggen.be en een fotografie blog. Dus het bloggen in het algemeen ben ik nu 2 jaar mee bezig. 

-Waar gaat je blog over?
Het eerste wat ik zou zeggen is beauty, maar dan beauty in mijn ogen. Dus ik denk dat je het beter kan omschrijven als lifestyle. 

-Hoeveel tijd besteed je aan bloggen?
Ik probeer zoveel mogelijk in het weekend vooruit te werken en dan ben ik met foto's maken en artikelen schrijven toch al snel 3 uur kwijt en dan heb ik nog niet eens de hele week. En dan op woensdag plan ik de rest van de week in dan in 2 uur. En als ik ook nog een filmpje moet opnemen komt er nog zo een uur bij. dus zeg maar 6 uur per week toch wel. Het klinkt misschien als weinig maar ik heb ook geen tijd voor meer, wat ik wel heel jammer vind. 


-Wat is je favoriete make-up merk?
Dit is wel een moeilijke vraag om te beantwoorden als beauty lover moet ik toegeven. Ik bedoel, elk merk heeft wel iets. Maar als ik moet kiezen ga ik binnen de budget merken voor Catrice want het is kwalitatief beter dan essence en voor duurdere merken toch voor mac. 

-Geef ons jou beautytip! 
Je gezicht elke avond (en eigenlijk ook ochtend) goed reinigen is eigenlijk de key voor make-up. Op een mooie huid staat alle make-up al snel veel mooier!

wat is je grootste beauty blunder?
In de brugklas speelde ik in een toneelstukje op school en we moesten daarvoor make-up op, ik had samen met vriendinnen de meest lelijke rode lippenstift ooit op en hij zat ook nog eens niet alleen op m'n lippen. Oeps!

- hoe kwam je op de naam van je blog?
nou, simpel. Ik heet Demi. En dit is mijn leven dus livelikedemi. tsja. 

- waar haal je je inspiratie vandaan?
Overal. Alles wat ik zie denk ik ja dat is leuk. Ik kan zelfs inspiratie uit een boom halen bijvoorbeeld. :)

- maak je filmpjes, zo ja, alleen over beauty?
Ja! Ik heb er lang over getwijfeld maar ik ben blij dat ik het doe. En nee niet alleen over beauty. Ook over koken, of vlogs. Ook op youtube heet ik livelikedemi.

- waarom zouden wij jou blog moeten gaan volgen?
Omdat ik denk dat mijn blog net iets meer afwijkt dan de rest in beautyland. En dat is misschien niet iets wat je verwacht maar als je me gaat volgen zal je dat vanzelf gaan merken. 

Neem snel eens een kijkje op; http://www.livelikedemi.blogspot.nl/, en volg haar op bloglovin'!
xAnn'

Ps. Wil jij nou ook zo'n interview doen met mij? Mail me dan naar; ilikethisway@live.nl

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!