September challenge day 5. App's, i like

Hoi allemaal!

Vandaag is het alweer de vijfde dag van de september challenge! En vandaag ga ik jullie vertellen wat mijn favo app's zijn, en welke je echt moet installeren! :)
Chat

Als eerste (een hele bekende) WhatsApp, een fijne chat app! Je kan er met je vrienden chatten (groepsgesprek dus), maar ook gewoon met z'n tweetjes. Je hebt er natuurlijk wel wifi of internet voor hebben!Viber, een handige app waarmee je kan chatten en bellen! Gratis! Maar ook hiervoor moet je ook wifi of internet hebben!


Spelletjes

Gold miner, het spelletje dat je vast wel een keer op de computer hebt gespeeld, is ook te downloaden als app! Super leuk! De bedoeling van het spel is dat je de goudstukken moet grijpen!


PapiWall is een super leuk spelletje! Wat ook heel verslavend is! Je moet alle 'stokjes' ontwijken door op je beeldscherm te klikken.
Liedjes

SoundHound, een fijne app waar je liedjes waarvan je de naam bent vergeten gewoon kan 'opspeuren'. Je houdt je mobiel bij de radio, waar je net dat te vette liedje luistert en soundhound geeft aan hoe het liedje heet!More

Picsay is een foto bewerk app! Je kiest je foto uit en kan hem op heel veel verschillende manieren bewerken. Ook kan je een tekst bij je foto plaatsen en nog veel meer!
Met Messenger withyou, -msn dus- kan je gewoon met je friends msnen! Leuk!

Dit waren dus de app's die ik leuk vind! Ik ben erg benieuwd naar jullie favo app's! Dus.. Heb jij een app die je echt niet kan missen? Laat ff een reactie achter!

xAnn'

3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!